Preşedintele Iohannis a semnat decretul de numire al lui Angel Tîlvăr ministrul apărarii naţionale

Autor: Dorin Oancea Postat la 31 octombrie 2022 39 afişări

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 31 octombrie 2022, decretul prin care se numeşte în funcţia de membru al Guvernului domnul Angel Tîlvăr, ministrul apărării naţionale.

Preşedintele Iohannis a semnat decretul de numire al lui Angel Tîlvăr ministrul apărarii naţionale

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură are loc luni, la Palatul Cotroceni.

Senatorul Angel Tîlvăr, în vârstă de 60 de ani, a fost votat de social-democraţi, luni, pentru a ocupa funcţia de ministru al Apărării. Social-democratul este în Parlamentul României de 18 ani. Are trei mandate de deputat, iar în prezent este la al doilea mandat de senator. Angel Tîlvăr este vicepreşedinte PSD Vrancea şi înainte de a fi parlamentar a fost profesor de limba engleză.

Tîlvăr este absolvent al Colegiului Naţional de Apărare şi al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazu”. De asemenea, este doctor în ştiinţe umaniste.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
preşedinţie,
numire,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.