Preşedinte CAS Buzău: Desfiinţarea caselor şi direcţiilor de sănătate nu se face de pe o zi pe alta

Autor: Cristina Sterian Postat la 12 martie 2013 66 afişări

Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Publică Buzău, Cornel Vasilescu, consideră că desfiinţarea caselor de sănătate şi a direcţiilor de sănătate publică, măsură anunţată de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, nu se poate realiza "de pe o zi pe alta", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Publică Buzău, Cornel Vasilescu, consideră că desfiinţarea caselor de sănătate şi a direcţiilor de sănătate publică, măsură anunţată de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, nu se poate realiza "de pe o zi pe alta", transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit lui Vasilescu, măsura desfiinţării caselor de sănătate şi a direcţiilor de sănătate publică, necesită timp, iar ideea înfiinţării unor instituţii regionale nu este valabilă atâta vreme, cât ţara nu este împărţită încă în regiuni. "Deocamdată, nu ştim dacă se vor face nişte lucruri de pe o zi pe alta. DSP-urile sunt de atâţia ani, casele de sănătate din 1999, fondul de sănătate e un fond cu destinaţie specială care este în subordinea ANAF. Nu ştiu dacă proiectul domnului ministru se poate realiza de pe-o zi pe alta",a declarat, marţi, directorul CJAS Buzău, Cornel Vasilescu. La rândul său, directorul DSP Buzău, medicul Venera Acsinte, a declarat, marţi, că este puţin probabilă desfiinţarea direcţiilor de sănătate, fiind mai degrabă vorba de înfiinţarea unor instituţii regionale.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Preşedinte CAS Buzău,
CAS Buzau,
/actualitate/presedinte-cas-buzau-desfiintarea-caselor-si-directiilor-de-sanatate-nu-se-face-de-pe-o-zi-pe-alta-10662833
10662833
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.