Presadă cere demisia conducerii USR: Scor dezastruos. Aroganţa voastră şi nepotismul ne-au adus aici

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 decembrie 2020 47 afişări

Senatorul Florina Presadă cere demisia conducerii USR-PLUS, susţinând că alianţa a înregistrat un scor „dezastruos”: „Aroganţa voastră şi nepotismul ne-au adus aici”.

Presadă cere demisia conducerii USR: Scor dezastruos. Aroganţa voastră şi nepotismul ne-au adus aici

Senatorul Florina Presadă scrie pe Facebook că rezultatele „dezastruoase” ar trebui să şi le asume cei din conducerea prtidului: Barna, Năsui, Ghinea, Voiculescu „şi cei care sunteţi în gaşcă”.

„Ieri (duminică - n.r.), alegătorii ne-au făcut agenda, aşa cum e normal dar surprinzător pentru unii colegi de-ai mei, începând cu Tudor Pop, membru important al echipei Barna. Un scor dezastruos pentru Alianţa USRPLUS. La fel ca toate celelalte rezultate electorale de la europarlamentare încoace. Şi acelaşi refuz al realităţii din partea conducerii partidului. Domnilor Barna, Năsui, Ghinea, Voiculescu şi cei care sunteţi în această gaşcă, aroganţa voastră şi nepotismul ne-au adus aici! Absenteismul tot de aici ni se trage, nu numai rezultatul electoral mic. Alegătorii noştri şi românii ne-au citit, nu îi putem păcăli cu vorbe goale! Ăsta e rezultatul politicii voastre de gaşcă, bazată pe suspendări şi excluderi, pe marginalizarea oricărei voci critice şi promovarea oamenilor loiali găştii de la conducere, fără niciun fel de interes pentru oameni şi alegători”, scrie pe Facebook Florina Presadă.

Ea cere liderilor alianţei „o minimă asumare, măcar în ultimul ceas”.

„Aceste alegeri au fost pierdute de USRPLUS, nu câştigate de PSD sau PNL. Votanţii USRPLUS vor un alt fel de politică. Meritocratică. Nu-i poţi obliga pe români să voteze, e dreptul lor democratic să nu voteze dacă simt sau cred că nu au ce sau de ce să voteze. Înţelegeţi măcar acum că votantul USRPLUS nu poate fi dus cu preşul. Staţi liniştiti, alegătorii noştri vor ieşi în stradă dacă o sa fie nevoie, la fel cum s-au mobilizat şi au votat în număr mare la europarlamentare. Numai voi, conducerea USRPLUS, nu vreţi să vedeţi asta. În acest moment ne lipseşte un lucru fundamental pentru o politică onestă: ASUMAREA. Vina pentru acest scor e a conducerii care a sabotat, prin deciziile sale, entuziasmul susţinătorilor USRPLUS. Aceştia sunt oameni care s-au mobilizat la europarlamentare pentru că au simţit că au motive să o facă şi care au dat un mesaj deja USRPLUS la prezidenţiale, mesaj pe care aceeaşi conducere a ales să-l ignore. Demisia voastră şi promovarea meritocraţiei şi democraţiei interne sunt singurele modalităţi prin care putem arăta că nu facem politică în interesul găştii din partid. Asta aşteaptă susţinătorii noştri”, conchide Presadă.

După numărarea voturilor din peste 60% din secţii, USR PLUS are, potrivit BEC, 15,4% din voturi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
usr plus,
demisii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.