Premiile BAFTA:."La La Land", cele mai multe nominalizări; două filme cu participare românescă, pe listă

Postat la 10 ianuarie 2017 115 afişări

Premiile BAFTA:."La La Land", cele mai multe nominalizări; două filme cu participare românescă, pe listă

Musicalul "La La La" a obţinut cele mai multe nominalizări la Premiile Academiei Britanice de Film (Bafta), la unsprezece categorii, în timp ce "Son of Saul" şi "Toni Erdmann", două lungmetraje cu participare românească, au fost nominalizate pentru "cel mai bun film străin", informează BBC.

Musicalul hollywoodian "La La Land" este nominalizat la Premiile Academiei Britanice de Film pentru "cel mai bun film al anului", în timp ce actorii Ryan Gosling şi Emma Stone, protagoniştii lungmetrajului care a obţinut cele mai multe premii la gala Globurile de Aur 2017, au fost nominalizaţi la Premiile Bafta în categoriile "cel mai bun actor în rol principal", şi "cea mai bună actriţă."

De asemenea, actorii britanici Andrew Garfield, Emily Blunt şi Hugh Grant se află în cursa pentru trofee Bafta ce recompensează performanţe actoriceşti.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.