Premiile Bafta 2017. "La La Land" a plecat acasă cu cinci premii, iar statutul de favorit la Oscaruri a fost confirmat. Vezi lista completă a câştigătorilor

Postat la 13 februarie 2017 137 afişări

Musicalul "La La Land" a fost marele câştigător în cadrul celei de a 70-a ediţie a premiilor Academiei britanice de film, primind nu mai puţin de cinci trofee din cele 11 la care a fost nominalizat. Printre filmele premiate se află şi ”Son of Saul”, în care joacă actorul Levente Molnar, cel care a transmis de pe covorul roşu un mesaj protestatarilor aflaţi în Piaţa Victoriei.

Premiile Bafta 2017. "La La Land" a plecat acasă cu cinci premii, iar statutul de favorit la Oscaruri a fost confirmat. Vezi lista completă a câştigătorilor

Comedia muzicală romantică „La La Land"regizată de Damien Chazelle a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Academiei britanice de film. Filmul cu Emma Stone şi Ryan Gosling s-a impus la această categorie în faţa producţiilor „Arrival", „I, Daniel Blake", „Manchester by the Sea" şi „Moonlight".

De asemenea, producţia a fost distinsă cu premiile pentru cel mai bun regizor, cea mai bună actriţă în rol principal, cea mai buna coloană sonoră şi cea mai buna imagine. 

Lista completă a câştigătorilor o găsiţi pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
premii,
land,
castigatori,
confirmare,
favorit,
lista

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.