Prâslea cel voinic. Un tânăr face „ordine” în mijloacele de transport în comun şi îi dă jos pe hoţii de buzunare

Postat la 27 ianuarie 2017 266 afişări

La doar 22 de ani, un tânăr s-a transformat în eroul doamnelor şi domnişoarelor care circulă cu mijloacele de transport în comun, pentru că alături de câţiva prieteni merge zi de zi cu autobuzul şi tramvaiul şi îi dau jos pe hoţii de telefoane şi portofele.

Prâslea cel voinic. Un tânăr face „ordine” în mijloacele de transport în comun şi îi dă jos pe hoţii de buzunare

Tinerii din Iaşi cheamă mai apoi poliţia, însă, pentru că de cele mai multe ori hoţii de buzunare sunt minori, autorităţile nu au ce să le facă, relatează corespondetul MEDIAFAX.

În ultima vreme, în Iaşi au fost sesizate din ce în ce mai multe infracţiuni comise în mijloacele de transport în comun. Din ce în ce mai multe cazuri de furturi sunt semnalate şi la poliţie şi pe reţelele de socializare, ba chiar şi la prefectură. Situaţia i-a atras atenţia şi unui tânăr de 22 de ani din Iaşi care a decis că e momentul să încerce să rezolve problema.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.