Povestea campionului naţional la tenis în scaun rulant: "Apreciez fiecare moment petrecut pe teren!"

Postat la 01 decembrie 2016 62 afişări

Povestea campionului naţional la tenis în scaun rulant: "Apreciez fiecare moment petrecut pe teren!"

Ionuţ Filişan (27 de ani) este cel mai bun jucător de tenis în scaun rulant din România, actual campion naţional şi ocupant al locului 170 în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF). A rămas fără ambele picioare la vârsta de 3 ani, în urma unui accident de maşină, dar dizabilitatea nu l-a împiedicat să-şi atingă visul.

Intr-un interviu ProSport, Ionuţ  mărturiseşte cum şi-a găsit chemarea în tenis. Despre satisfacţii, greutăţi, oameni şi lucruri frumoase întâlnite în cariera începută la 22 de ani, dar şi dragostea pentru ţară, pe care o împărtăşeşte oriunde merge, Ionuţ Filişan ne vorbeşte de Ziua Naţională a României.

Cât de greu ţi-a fost să devii un om independent, crescând în scaun cu rotile?

Din fericire, nu mi-a fost atât de greu pentru că am avut întotdeauna sprijinul familiei. M-am integrat în colectiv destul de bine, începând cu şcoala generală, liceu, dar şi cu restul grupurilor din care am făcut parte. Întotdeauna mi-am dorit să fiu capabil să mă descurc singur şi cred că această dorinţă a mea a fost o motivaţie foarte puternică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.