Pot primi bani de vacanţă de la STAT. Ţara dispusă să încurajeze vacanţele pe timpul crizei noului coronavirus

Postat la 11 iunie 2020 146 afişări

Pot primi bani de vacanţă de la STAT. Ţara dispusă să încurajeze vacanţele pe timpul crizei noului coronavirus

Mai multe partide politice din Danemarca doresc să ofere „banii de concediu îngheţat” rezidenţilor danezi înainte de vacanţa de vară pentru relansarea economiei interne, relatează publicaţia daneză thelocal.dk.

Conform TheLocal.dk, această chestiune ar înseamna un ajutor până la 24.500 de coroane (3.500 euro) pentru cineva care câştigă 350.000 de coroane (46.950 euro) pe an. Partidul Alianţa Roşie Verde solicită guvernului să trimită peste 10.000 de coroane (1.341 €) fără impozite tuturor celor care câştigă mai puţin de 32.000 de coroane (4.292 de euro) pe lună.

Partidele politice urmează să înceapă negocierea aşa-numitului „pachet de vară”, un pachet de stimulare conceput pentru a încuraja oamenii din Danemarca să cheltuiască mai mulţi bani în întreprinderile locale, hoteluri şi instituţii culturale în timpul sejururilor lor de vară în propria ţară, graniţele daneze fiind închise până pe 31 august.

"Nu prea sunt multe de spus în acest sens şi de aceea este o parte incredibil de importantă a deliberărilor noastre", a declarat premierul Mette Frederiksen.

"Credem că este firesc ca atunci când discutăm sfârşitul pachetelor de ajutor, să discutăm şi economia pe termen lung. De exemplu, ar putea fi şi bani de vacanţă." Statul danez a pus la dispoziţia 100 de miliarde de coroane ca „banii de concediu îngheţat”, deoarece Danemarca a schimbat modul în care oamenii construiesc alocaţiile de vacanţă pe măsură ce lucrează.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
bani,
incurajare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.