Ponta: În 2015, de la fabrica Daimler din Sebeş până la graniţa cu Ungaria se va merge pe autostradă

Postat la 05 aprilie 2014 43 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sebeş, la punerea pietrei de temelie a unei fabrici de cutii de viteză a Daimler, că s-a angajat în numele Guvernului că în 2015 de la poarta fabricii din Sebeş până la graniţa cu Ungaria se va merge pe autostradă.

Ponta: În 2015, de la fabrica Daimler din Sebeş până la graniţa cu Ungaria se va merge pe autostradă

Premierul Victor Ponta a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu oficialii Daimler, că s-a angajat în numele Guvernului că va oferi sprijin investitorilor serioşi astfel încât să depăşească anumite bariere administrative sau să primească ajutoare de stat, cum a fost şi cazul companiei Daimler pentru investiţia de la Sebeş.

Ponta a adăugat că investitorii din România nu sunt interesaţi atât de mult de viaţa politică internă, ci de ceea ce face România pentru a sprijini investiţiile.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-in-2015-de-la-fabrica-daimler-din-sebes-pana-la-granita-cu-ungaria-se-va-merge-pe-autostrada-12408273
12408273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.