Poliţist din Alexandria, prins beat şi drogat la volanul unei maşini furate. În timpul liber, era diacon la o biserică

Autor: Cosmin Pirv Postat la 30 ianuarie 2022 613 afişări

Poliţist din Alexandria, prins beat şi drogat la volanul unei maşini furate. În timpul liber, era diacon la o biserică

Un poliţist de 27 de ani din Alexandria a fost prins beat şi drogat la volanul unei maşini furate de la o firmă de catering. În timpul liber, era diacon la o biserică din judeţ.

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de către angajatul unei societăţi comerciale din Alexandria despre furtul unui autoturism. Conform presei locale, maşina a fost furată de la un resturant care livrează mâncare la domiciliu.

Autoturismul a fost găsit, ulterior, în localitatea Nanov.

„În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, poliţist în cadrul Poliţiei municipiului Alexandria”, a transmis IPJ Teleorman.

Absolvent al şcolii de poliţiei, dar şi de Teologie

Tânărul poliţist a absolvit Şcoala de Poliţie de la Câmpina, dar şi Teologie. În timpul liber, el lucrează ca diacon la biserica din localitatea Crângu, din judeţul Teleorman.

În urma testării, s-a stabilit că poliţistul avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poliţist,
furt,
maşină

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.