Sa vina Iulia!

Postat la 27 noiembrie 2007 1 afişăre

La fix trei ani de la inceputul „revolutiei portocalii“ din Ucraina, guvernul condus de premierul pro-rus Viktor Ianukovici si-a prezentat demisia vinerea trecuta.

 Ianukovici a facut acest anunt in deschiderea primei sesiuni a noului parlament ucrainean, format in urma alegerilor din 30 septembrie, ceremonie la care au mai participat si cei doi fosti presedinti ai Ucrainei - Leonid Kravciuk si Leonid Kucima. Deschiderea sesiunii parlamentare permite inceperea procesului de formare a unui nou guvern de catre Iulia Timosenko, fosta si actuala aliata a presedintelui Viktor Iuscenko, ca lidera a unei coalitii care insumeaza 228 din cele 450 de locuri in Parlamentul de la Kiev.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ucraina,
Parlament,
Timosenko,
Iuscenko
/actualitate/politic/sa-vina-iulia-1064339
1064339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.