Sa mearga cine vrea

Postat la 20 noiembrie 2007 1 afişăre

Fostul premier pakistanez, Benazir Bhutto, a amenintat cu boicotarea alegerilor legislative prevazute inainte de 9 ianuarie, daca acestea vor avea loc sub regimul starii de urgenta decretate de presedintele Pervez Musharraf.

Partidul Popular din Pakistan (PPP), al lui Bhutto, este cea mai importanta formatiune de opozitie, iar absenta sa de la scrutin ar afecta si mai mult credibilitatea alegerilor, marcata deja de decizia generalului Musharraf de a organiza scrutinul sub stare de urgenta. Intre timp, presedintele a anuntat ca va renunta la calitatea de comandant al fortelor armate, asa cum a promis inainte de scrutinul din 6 octombrie. Musharraf a castigat scrutinul, dar opozitia contesta , pe care l-a castigat, dar a carui castigare ii este contestata de opozitie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Pakistan,
alegeri
/actualitate/politic/sa-mearga-cine-vrea-1044319
1044319
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.