Planul secret al PSD-PNL-PC de desfiintare a PDL: candidatii anti-Basescu

Postat la 07 ianuarie 2011 13 afişări

Coalitia formata din PSD, PNL si PC ar putea avea candidati unici la alegerile locale si legislative, in incercarea de a desfiinta practic PDL, lasandu-l fara alesi locali si fara parlamentari.

Conform unor surse din PSD si PNL, propunerea privind candidatii unici ii apartine presedintelui pesedist Victor Ponta, care le-a prezentat-o, miercuri, si liderilor PNL si PC, Crin Antonescu si Dan Voiculescu. Propunerea lui Ponta este ca, la alegerile locale din 2012, cele trei partide sa aiba candidati comuni atat la consiliile judetene, cat si la primari. Oferta pesedista presupune si modificarea Legii alegerilor locale si a celor parlamentare, astfel incat primarii, sefii de consilii judetene, senatorii si deputatii sa fie alesi prin vot direct, intr-un singur tur.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
coalitie,
Opozitie,
proiect,
PSD,
PNL,
PC
/actualitate/politic/planul-secret-al-psd-pnl-pc-de-desfiintare-a-pdl-candidatii-anti-basescu-7869414
7869414
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.