Nu mai esti cu noi

Postat la 27 noiembrie 2007 1 afişăre

Pakistanul a fost suspendat din Commonwealth saptamana trecuta pe termen nelimitat, printr-o decizie a ministrilor de externe ai organizatiei.

Masura a fost luata ca urmare a instituirii starii de urgenta in Pakistan de catre presedintele Pervez Musharraf, inaintea alegerilor din ianuarie anul viitor. Pakistanul a anuntat ca decizia de suspendare din organizatie „nu este rezonabila si justificata“. Opozitia din Pakistan a salutat insa decizia Commonwealth-ului. Generalul Pervez Musharraf a fost adesea criticat, intre altele, din cauza incalcarilor drepturilor omului de catre autoritatile pakistaneze, insa regimul sau a fost considerat un aliat puternic de statele occidentale in lupta impotriva terorismului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Pakistan,
Commonwealth
/actualitate/politic/nu-mai-esti-cu-noi-1064342
1064342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.