Geoana nu sesizeaza Curtea Constitutionala decat in cazuri importante

Postat la 17 martie 2010 12 afişări

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, in plen, dupa ce PDL a anuntat ca ii ofera un ragaz sa sesizeze CC in cazul revocarii, ca el nu primeste teme cand si pe ce tema sa sesizeze Curtea Constitutionala.

Geoana a salutat decizia PDL de a nu insista in solicitarea de revocare a presedintelui Senatului. El a precizat, referindu-se la argumentul avansat de PDL, ca ii da ragaz pentru a sesiza Curtea Constitutionala in cazul revocarii, ca isi va pastra aceeasi atitudine in ceea ce priveste eventualele solicitari neconstitutionale si neregulamentare.

"In ceea ce priveste sesizarea Curtii Constitutionale, este dreptul fiecarui senator, al fiecarui grup sa poata sa se adreseze Curtii Constitutionale, daca considera de cuviinta. Presedintele insa nu primeste sarcini cand si pe ce tema sa sesizeze Curtea Constitutionala. Daca voi decide sa o fac si daca o voi considera de cuviinta, o voi anunta", a spus Geoana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Geoana,
Curtea Constitutionala,
sesizare
/actualitate/politic/geoana-nu-sesizeaza-curtea-constitutionala-decat-in-cazuri-importante-5753427
5753427
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.