Baconschi, intrebat cand va fi elogiat de Udrea: "Nu e timpul pierdut"

Postat la 17 ianuarie 2011 14 afişări

Teodor Baconschi a declarat, duminica, la Realitatea TV, intrebat daca regereta "elogiul" pe care i l-a adus Elenei Udrea ca reactia sa a fost demonizata ca si cum "macho-ul standard mitocan, rauvoitor si agresiv cu doamnele si cu domnisoarele este ceea ce ne trebuie intr-o societate europeana".

Intrebat apoi despre un eventual elogiu al Elenei Udrea catre el, ministrul a apreciat ca nu este timpul trecut pentru asa ceva. "Nu e timpul pierdut. Cred ca putem sa ne asteptam si la asa ceva", a spus el. "In orice caz, pledez cu toata enervarea si speranta pentru un mod de a face politica in care politetea sau pur si simplu faptul ca nu-ti insulti nu numai competitorii, dar si colegii de partid eventual sa nu fie privit ca o slabiciune dsau ca un gest de confuzie politica", a mai spus Baconschi.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Baconschi,
Udrea,
PDL,
elogii
/actualitate/politic/baconschi-intrebat-cand-va-fi-elogiat-de-udrea-nu-e-timpul-pierdut-7895016
7895016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.