PNL vrea organizarea unui referendum local la Iaşi pentru demiterea primarului Chirica, după ce s-a aflat averea edilului

Postat la 14 iunie 2019 193 afişări

Marius Bodea, deputat PNL, propune organizarea unui referendum local pentru demiterea primarului Mihai Chirica şi organizarea de alegeri anticipate pentru Consiliul Local Iaşi, după ce s-a aflat că fiul în vârstă de un an al edilului are, pe numele lui, o casă de 250.000 de euro.

PNL vrea organizarea unui referendum local la Iaşi pentru demiterea primarului Chirica, după ce s-a aflat averea edilului

„Ultimele dezvăluiri şi anchete jurnalistice care devoalează imensa avere a primarului Chirica, funcţionar public în Primăria Iaşi toată viaţa lui, avere dobîndită ilicit, reprezintă un motiv temeinic pentru ca forţele cu adevărat reformiste din oraş, care îşi doresc o administraţie locală cu oameni integri, oneşti şi dedicaţi binelui public să stea la aceeaşi masă pentru a reuşi, într-un mod democratic, să înlăturăm această conducere coruptă de la Primăria Iaşi.

De 3 ani vorbesc despre corupţia endemică şi incompetenţa crasă a celor care conduc Iaşul, în frunte cu primarul Chirica. De 3 ani mă lupt pentru a apăra interesele ieşenilor în faţa unei administraţii locale abuzive, clientelare şi arogante. De 3 ani vorbesc despre şansele ratate ale oraşului nostru, de potenţialul enorm al comunităţii noastre îngropat sub mormanul de cuvinte, propagandă şi minciuni vânturate în spaţiul public de către PSD-ALDE-Chirica”, scrie, într-un comunicat de presă transmis vineri, Marius Bodea, deputat PNL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
organizare,
iasi,
primar,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.