PNL Sector 1 cere primarului Clotilde Armand să-şi demită consilierul: Conduce maşina fără carnet

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 08 martie 2023 39 afişări

PNL Sector 1 cere primarului Clotilde Armand „să-l demită urgent pe Dragoş Constantin, consilierul ei personal, plătit din bani publici, care conduce maşina primăriei fără carnet”.

PNL Sector 1 cere primarului Clotilde Armand să-şi demită consilierul: Conduce maşina fără carnet

„După ce pe numele consilierului personal al lui Clotilde Armand, Dragoş Constantin, parchetul a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism având permisul suspendat, PNL Sector 1 cere primarului să îşi demită urgent consilierul penal! Tot PNL Sector 1 a cerut primarului Armand să-l demită urgent şi pe şeful Poliţiei Locale, ca urmare a suspiciunilor de corupţie investigate de parchet la această instituţie, aflată în subordinea directă a lui Armand, şeful investigat fiind desemnat direct de către aceasta pe funcţie. Armand a preferat să tacă şi să-l menţină în funcţie”, potrivit unui comunicat de presă.

PNL Sector 1 constată că „sloganul mult trâmbiţat de Armand şi USR în campanii electorale, <Fără penali în funcţii publice!> nu reprezintă nimic pentru aceştia, atunci când îşi protejează acoliţii”.

„Îi cerem lui Clotilde Armand să facă curat în Primăria Sectorului 1, luând măsurile care se impun! Dacă la ilegalităţile comise de acoliţii primarului mai adăugăm suspiciunile de incompatibilitate descoperite faţă de chiar persoana primarului sau ilegalităţile descoperite de Curtea de Conturi în primărie, avem tabloul macabru al minciunii şi ipocriziei din mandatul lui Armand! Fără penali în funcţii publice”, se arată în finalul comunicatului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl sector 1,
armand,
consilier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.