PNL se opune testării gratuite. Tătaru: Avem o predispoziţie de un val cinci destul de agresiv

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 15 noiembrie 2021 109 afişări

PNL se opune testării cu bani de la buget a persoanelor nevaccinate, spune Nelu Tătaru. El afirmă că România are „o predispoziţie de un val cinci destul de agresiv”.

PNL se opune testării gratuite. Tătaru: Avem o predispoziţie de un val cinci destul de agresiv

„S-a votat ca noi, deputaţii PNL, să ne abţinem. Statul oferă vaccin gratuit, dar testarea să se facă contracost”, spune deputatul PNL Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii.

El se referă la amendamentul PSD care prevede efectuarea a 20 de teste gratuite în primele 60 de zile pentru persoanele nevaccinate angajate la stat.

Nelu Tătaru afirmă că neadoptarea legii privind certificatul verde a scăzut rata de vaccinare aproape la jumătate.

„Deocamdată suntem pe un trend descendent, dar trebuie să ne gândim că atâta timp cât avem o populaţie receptivă de aproape 50%, avem şi o predispoziţie de un val cinci destul de agresiv. Experienţa noastră ne arată că un val în România este cam la o lună, o lună şi jumătate după valurile din Occident”, conchide Tătaru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tătaru,
certificat verde,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.