PNL anunţă de acum candidatul la prezidenţialele din 2019. „Drumul nostru spre guvernare trece prin această victorie”

Postat la 06 martie 2017 3403 afişări

PNL anunţă de acum candidatul la prezidenţialele din 2019. „Drumul nostru spre guvernare trece prin această victorie”

Liberalii şi-au stabilit de pe acum candidatul la prezidenţialele din 2019. Numele acestuia a fost anunţat de Cătălin Predoiu care a cerut ca lupta fraticidă din PNL să înceteze. 

„Vă chem să practicăm colegialitatea, respectul, unitatea pentru că drumul partidului către guvernare trece prin unitatea partidului. Viziunea mea este aceea a unui partid unit, dar trebuie dublat de solidaritatea reală dintre membri. Lupta fraticidă trebuie să înceteze. Suntem egali în acest partid”, a spus Predoiu.

Vezi aici cine este candidatul la prezidenţialele din 2019 anunţat de PNL de pe acum. „Drumul nostru spre guvernare trece prin această victorie”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
partid,
candidat,
prezidentiale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.