Plamen Penev a fost numit director naţional al Kuehne + Nagel Romania

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 06 iunie 2016 576 afişări

Plamen Penev a fost numit director naţional al operatorului de logistică Kuehne + Nagel Romania, înlocuindu-l pe Pierpaolo Sironi, care s-a pensionat în recent, după ce a condus organizaţia din România timp de 11 ani.

Plamen Penev a fost numit director naţional al Kuehne + Nagel Romania

Anterior acestei funcţii, Plamen Penev a fost director national al Kuehne + Nagel Bulgaria din 2009. El şi-a început cariera în transport la Varna, Bulgaria, în

2003 şi a avut diferite poziţii în companii de transport şi forwarding , axandu-se în principal pe transportul maritim (full container load) şi pe vânzări.

În 2009, s-a alăturat Kuehne + Nagel Bulgaria ca manager national, unde a fost responsabil de dezvoltarea organizaţiei la nivel local şi pentru activităţile de forwarding timp de şase ani – Kuehne + Nagel.

“România este o ţară importantă din punct de vedere strategic în cadrul Kuehne + Nagel din Europa de Est”, spune Erwin Wittemaier, preşedintele Regiunii Europei de Est în cadrul operatorului logistic Kuehne + Nagel.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/plamen-penev-a-fost-numit-director-national-al-kuehne-nagel-romania-15438984
15438984
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.