Percheziţii la sediul NEI Guard şi la alte 11 adrese, într-un dosar de evaziune fiscală

Autor: Andrei Dumitrescu Postat la 15 decembrie 2014 95 afişări

Poliţiştii şi procurorii Curţii de Apel Bucureşti au descins, luni, sediul firmei de pază NEI Guard şi la alte 11 adrese din Bucureşti, Ilfov şi Vrancea, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciul estimat la şapte milioane de euro, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Potrivit anchetatorilor, suspecţii din acest dosar ar fi înfiinţat mai multe societăţi comerciale, prin intermediul cărora ar fi înregistrat, în perioada 2009 - 2014, mai multe tranzacţii fictive, reprezentând servicii care, în realitate, nu ar fi fost prestate.

În acelaşi timp, o parte dintre operaţiunile comerciale nu ar fi fost înregistrate în contabilitate.

Conform unui comunicat emis de Poliţia Română, la percheziţii au fost mobilizaţi 70 de poliţişti, care au acţionat sub coordonarea procurorilor Curţii de Apel Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PERCHEZIŢII,
NEI,
EVAZIUNE
/actualitate/perchezitii-la-sediul-nei-guard-si-la-alte-11-adrese-intr-un-dosar-de-evaziune-fiscala-13721186
13721186
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.