Percheziţii în Franţa la foşti şi actuali membri ai Guvernului,în ancheta privind gestionarea Covid

Autor: Mihai Draghici Postat la 15 octombrie 2020 48 afişări

Autorităţile franceze au efectuat, joi, percheziţii la foşti şi actuali membri ai Guvernului, inclusiv la ministrul Sănătăţii, Olivier Véran, şi la fostul premier Edouard Philippe, în investigaţia privind gestionarea crizei epidemice, informează cotidianul Le Monde.

Percheziţii în Franţa la foşti şi actuali membri ai Guvernului,în ancheta privind gestionarea Covid

Agenţi ai autorităţilor au percheziţionat casele şi birourile ministrului Sănătăţii, Olivier Véran, şi şefului Direcţiei Generale a Sănătăţii, Jérôme Salomon. De asemenea, au avut loc percheziţii la domiciliul fostului prim-ministru Edouard Philippe, la fostul ministru al Sănătăţii Agnès Buzyn şi la fostul purtător de cuvânt al Guvernului Sibeth Ndiaye. A fost percheziţionat şi sediul Direcţiei de Sănătate Publică din Franţa.

Percheziţiile au avut loc în cadrul procedurii de informare judiciară lansată de Curtea de Justiţie a Republicii în vederea investigării modului în care a fost gestionată criza sanitară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franţa,
anchetă,
coronavirus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.