Pensiile militarilor blocheaza activitatea Tribunalul Bucuresti: 6.000 de dosare depuse pentru recalculare

Postat la 24 ianuarie 2011 21 afişări

Aproximativ 6.000 de pensionari militari din Capitala au introdus, la Tribunalul Bucuresti, actiuni privind recalcularea pensiilor, alte 6.000 de dosare urmand sa fie inaintate instantei in perioada urmatoare, ceea ce ar putea duce la blocarea activitatii instantei, potrivit avocatului Costel Galca.

Avocatul pensionarilor militari, Costel Galca, s-a prezentat luni dimineata la Sectia de Conflicte si Litigii de Munca a TMB cu un carucior plin cu dosare ale celor aproape 6.000 de clienti, din care majoritatea sunt afiliati Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, in Rezerva si in Retragere (SCMD). Avocatul a aratat ca toate aceste dosare urmeaza sa fie inregistrate de catre instanta, aratand ca, in opinia sa, numarul mare de dosare depuse intr-o singura zi va bloca activitatea instantei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pensiile-militarilor-blocheaza-activitatea-tribunalul-bucuresti-6-000-de-dosare-depuse-pentru-recalculare-7915396
7915396
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.