PC Garage estimează afaceri de peste 45 milioane euro pentru 2016

Postat la 06 octombrie 2016 164 afişări

PC Garage estimează afaceri de peste 45 milioane euro pentru 2016

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT şi electronice din România estimează o cifră de afaceride peste 45 milioane euro pentru anul în curs. Creşterea este de 30% faţă de anul trecut şi este bazată, în special, pe interesul tot mai mare arătat de clienţi pentru produsele de gaming din portofoliul său, potrivit reprezentanţilor companiei, menţionând o creştere  semnificativă şi pentru categoria de smartphone-uri.

Retailerul împlineşte 11 ani şi pentru a celebra această ocazie, magazinul a pregătit o campanie: fiecare client care face o comandă va primi un cadou, indiferent de valoarea achiziţiei făcute.

PC Garage a fost fondat în 2005 şi este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT şi electronice din România. Portofoliul numără peste 30.000 de produse activeşi peste 400.000 de clienţi la nivelul întregului grup.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.