Patru cutremure, în noaptea de marţi spre miercuri în România

Autor: Cosmin Pirv Postat la 03 februarie 2021 163 afişări

Patru cutremure, în noaptea de marţi spre miercuri în România

Patru cutremure au fost înregistrate în noaptea de marţi spre miercuri în judeţele Vrancea, Buzău şi Argeş. Cel mai mare a avut magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter şi s-a produs în Vrancea, la ora 2.52.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul seism din noaptea de marţi spre miercuri a avut loc la ora 0.02, în Buzău. Acesta a avut magnitudinea de 3 grade pe scara Richter şi s-a produs la adâncimea de 121 de kilometri.

Al doilea cutremur s-a produs în Vrancea, la ora 2.52, şi a avut 3,8 grade pe scara Richter. Acesta s- produs la adâncimea de 106 kilometri.

Alte două cutremure au fost înregistrate în judeţul Argeş, la orele 5.48 şi 7.28, de 2,4, respectiv 2,3 grade pe scara Richter.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cutremure,
vrancea,
argeş

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.