Patronii de „păcănele” reacţionează la petiţia de interzicere a jocurilor de noroc: „Se face o confuzie”

Postat la 04 aprilie 2016 563 afişări

Patronii de „păcănele” reacţionează la petiţia de interzicere a jocurilor de noroc: „Se face o confuzie”

Referitor la petiţia de interzicere a jocurilor de noroc în toate locurile publice din România iniţiată de către Ioana Cristea, ROMSLOT – Asociaţia Organizatorilor de Sloturi face unele precizări. Jucătorii asociază sloturile cu beneficii precum socializare, distracţie şi relaxare, conform celui mai recent studiu ce analizează profilul jucătorului de sloturi, o cercetare reprezentativă la nivel naţional realizată de GfK România, scrie Vocea Transilvaniei.

„Vorbim, deci, despre o industrie de divertisment, iar problemele unor jucători sunt cazuri excepţionale. Pentru aceştia, asociaţiile de profil au dezvoltat programe speciale, menite să ţină riscul apariţiei unor probleme de joc sub control, cum este „Joc Responsabil”. Programul oferă ajutor specializat gratuit atât persoanelor cu probleme, cât şi familiei şi apropiaţilor acestora, având acoperire naţională.", a declarat Viorela Radoi, Director Executiv ROMSLOT – Asociaţia Organizatorilor de Sloturi.

„În ceea ce priveşte prezenţa aparatelor de joc în baruri, cluburi şi restaurante, legislaţia jocurilor de noroc NU permite instalarea aparatelor de sloturi în astfel de locaţii şi reglementează diferit sălile dedicate de jocuri faţă de acestea. Mai exact, în baruri, cluburi şi restaurante este permisă doar instalarea aparatelor electronice atribuitoare de câştiguri cu risc limitat, caracterizate de o miză de joc mică şi de un câştig posibil redus”, se arată într-un comunicat de presă al ROMSLOT, remis Vocea Transilvaniei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/patronii-de-pacanele-reactioneaza-la-petitia-de-interzicere-a-jocurilor-de-noroc-se-face-o-confuzie-15199443
15199443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.