Patriarhia Română,reacţie dură după un discurs halucinant despre vaccinare la o mănăstire din Neamţ

Autor: Aurelian Soare Postat la 26 octombrie 2021 419 afişări

Patriarhia Română reacţionează dur la scurt timp de la un discurs halucinant despre vaccinare la o mănăstire din Neamţ: „Te vaccinezi, ţi-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviţi copiii!”.

Patriarhia Română,reacţie dură după un discurs halucinant despre vaccinare la o mănăstire din Neamţ

„Asemenea mesaje razna la realitate, toxice pentru organismul comunitar confruntat acum cu efectele tragice ale antivaccinismului alimentat de conspiraţionism apocaliptic şi esenţialmente anticreştine, compromit grav nu doar persoanele care le debitează iresponsabil, ci şi pe cei ce le răspândesc în diverse medii. Efectul lor este unul total smintitor. Biserica dezavuează ferm aceste mesaje absurde care nu au nicio legătură cu realismul autentic creştin, cu iubirea de semeni, ci doar cu sfidarea unei realităţi imediate îmbibate de suferinţă şi moarte”, transmite purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu.

Potrivit acestuia, centrele eparhiale de care aparţin aceste persoane care îşi permit să transmită mesaje publice para-bisericeşti în nume personal au datoria să intervină punctual şi să sancţioneze derapaje impardonabile ce afectează profund nedrept imaginea Bisericii Ortodoxe, cea mai implicată caritabil instituţie din România în această perioadă de pandemie.

„Poziţia Bisericii Ortodoxe Române a fost şi rămâne una exemplar echilibrată de realism şi deplin favorabilă vaccinării recomandate de medici, al căror sfat trebuie să îl urmăm fiecare în parte”, arată Bănescu.

Duhovnicul Mănăstirii Durău, Teodosie Paraschiv, le vorbeşte ore întregi enoriaşilor despre Guvernul Mondial creat de extratereştri, despre controlul oamenilor prin cipurile din vaccin şi despre magneţi la locul injecţiei, scrie reporteris.ro.

La slujbe, pe un CD şi într-o carte, afirmaţiile preotului sunt absolut halucinante. Sunt susţinute teorii ale conspiraţiei cu implantarea de cipuri, controlarea funcţiilor organismului prin reţelele 5G, teoria cu nanoparticole, oameni de care se lipesc magneţi la locul injecţiei. Vaccinul este considerat otravă, însăşi existenţa acestei pandemiei este negată. Scopul ar fi, susţine preotul, reducerea masivă a populaţiei de pe Pământ şi instalarea unui Guvern mondial.

„Transumanismul este o mişcare care doreşte crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste aşa zise vaccinuri. Scopul acestor vaccinuri sau aşa zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi. Care să putem uşor să comunicăm, cum am spus, cu sistemul de calculatoare şi cu reţeaua 5G. Reducerea populaţiei prin vaccinare, găsiţi aici (în carte – n.r.) declaraţiile oamenilor politici despre cum vor să reducă populaţia (…)” se arată în cartea preotului.

Duhovnicul Mănăstirii Durău le-ar spune enoriaşilor: „Te vaccinezi, ţi-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviţi copiii!”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bor,
mănăstire,
reacţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.