Partida dintre Halep şi Rybakina, de la turneul din Dubai, a câştigat titlul de „Meciul Anului 2020”

Autor: Rafael Hekman Postat la 08 decembrie 2020 173 afişări

Partida dintre Simona Halep şi Elena Rybatina, de la Dubai Duty Free Tennis Championships, a fost desemnată de către Women's Tennis Association (WTA) drept „Meciul Anului 2020” în tenisul mondial feminin.

Partida dintre Halep şi Rybakina, de la turneul din Dubai, a câştigat titlul de „Meciul Anului 2020”

Simona Halep a cucerit cel de-al 20-lea titlu din carieră anul acesta la Dubai Duty Free Tennis Championships, după un meci de zile mari cu kazaca Elena Rybakina.

Partida a fost desemnată de către Women's Tennis Association (WTA) drept „Meciul Anului 2020” în tenisul mondial feminin.

Simona Halep revenise după ce pierduse primul set cu 3-6, câştigând al doilea set cu 6-3 şi ducând apoi partida în set decisiv.

În setul decisiv a ajuns în mod dramatic la tie-break, iar Halep a depăşit-o în cele din urmă pe Elena Rybakina câştigând cel de-al 20-lea titlu al carierei.

Meciul fostului număr 1 mondial a luat faţa altor nominalizări precum „epopeea” de la Lexington dintre surorile Venus şi Serena Williams, confruntarea de la Ostrava dintre Aryna Sabalenka şi Coco Gauff sau „thriller-ul” de la Cincinnati, dintre Naomi Osaka şi Anett Kontaveit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
halep,
rybakina,
tenis

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.