Pariuri: 167 de persoane au mizat pe faptul că Luis Suarez va muşca pe cineva la CM

Autor: Adrian Petculescu Postat la 25 iunie 2014 35 afişări

Gestul atacantul uruguayan Luis Suarez de a-l muşca pe italianul Giorgio Chiellini i-a făcut fericiţi pe 167 de pariori în lume, care au mizat pe o astfel de agresiune, a anunţat, miercuri, agenţia de pariuri Betsafe.

Cota acestui pariu a fost de 175 la 1, iar cei 167 de câştigători au obţinut în total 50.000 de euro, a declarat pentru AFP directorul de marketing al Betsafe, Patrick Oqvist, care a adăugat că s-a pariat în cele 20 de ţări în care societatea deţine licenţă

"Ne-am adunat înaintea Cupei Mondiale şi ne-am gândit ce pariuri originale şi amuzante să creăm. Nu a fost uşor să stabilim cota, dar a picat bine pentru cei care au pus acest pariu. Acum se poate paria pe durata suspendării, până la 24 de luni", a adăugat el.

FIFA a anunţat, în noaptea de marţi spre miercuri, că a deschis o procedură disciplinară împotriva atacantului reprezentativei Uruguayului Luis Suarez, care l-a muşcat pe fundaşul italian Giorgio Chiellini, la meciul din etapa a treia a Grupei D a Cupei Mondiale din Brazilia.

Suarez şi/sau federaţia urguayană trebuie să depună documentele pentru a se apăra în acest caz până miercuri, la ora locală 17.00 la Brasilia (23.00 la Bucureşti). FIFA precizează în comunicat că instanţa disciplinară, independentă, este abilitată să sancţioneze infracţiuni care scapă arbitrului în cadrul unui meci.

Luis Suarez riscă o sancţiune dură din partea forului mondial, având în vedere că este recidivist. Suspendarea maximă prevăzută în regulamentul FIFA este de 24 de meciuri sau doi ani.

În minutul 80 al meciului de marţi, de la Natal, atacantul l-a muşcat de umăr pe Chiellini. Italianul şi-a tras tricoul pentru a-i arăta semnele rămase arbitrului, care nu a sancţionat gestul uruguayanului. Însă acţiunea nu a scăpat camerelor de luat vederi.

Naţionala statului sud-american a câştigat cu scorul de 1-0 partida cu Italia şi s-a califcat în optimile de finală ale Cupei Mondiale, fază în care va întâlni Columbia, la 28 iunie, la Rio de Janeiro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
PARIORI,
SUAREZ
/actualitate/pariuri-167-de-persoane-au-mizat-pe-faptul-ca-luis-suarez-va-musca-pe-cineva-la-cm-12834576
12834576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.