Paraşutistul care sare de la aproape 30 km deasupra Pământului - GALERIE FOTO

Autor: Matei Postat la 26 iulie 2012 37 afişări

“Neînfricatul” Felix Baugmartner a realizat un salt de la o distanţă de aproximativ 16 mile (aproximativ 29 km) din stratosferă, o altitudine de aproximativ trei ori mai mare decât cea la care zboară avioanele în croazieră.

Temerarul austriac a atins în cădere liberă viteza de aproximativ 536m/h după care a aterizat în siguranţă în apropiere de Roswell, New Mexico.

Baugmartner, care şi-a depăşit astfel recordul personal, plănuieşte ca luna viitoare să doboare recordul mondial pentru saltul cu paraşuta plonjând de la o înălţime de 23 de mile(37 km). El speră ca prin salturile sale să devină supersonic şi să depăşească viteza sunetului cu propriul corp.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Pământ,
paraşutist,
Felix Baugmartner
/actualitate/parasutistul-care-sare-de-la-aproape-30-km-deasupra-pamantului-galerie-foto-9904104
9904104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.