(P) Black Friday începe în această seară pe Vivre.ro cu reduceri de până la 90%

Postat la 11 noiembrie 2020 475 afişări

(P) Black Friday începe în această seară pe Vivre.ro cu reduceri de până la 90%

Este momentul să te pregăteşti! Black Friday, cel mai aşteptat eveniment de reduceri al anului, începe în această seară pe Vivre.ro.

Să cumperi de pe Vivre.ro de Black Friday înseamnă o dublă bucurie. Ai parte de produsele mult dorite la preţuri speciale şi dai un suflu nou locuinţei tale, cu un buget rezonabil.

Pune-ţi creativitatea în bucătărie la încercare şi completează-ţi colecţia de articole de bucătărie cu ustensile de la 9,99 lei. Oferă un plus de personalitate casei tale cu noi obiecte de decor. Tablouri şi mici statuete te aşteaptă cu preţuri de la 15,99 lei.

Bucură-te de reduceri la una dintre cele mai populare categorii de produse pe Vivre.ro. Modele variate de covoare vor fi disponibile la preţuri începând de la 29,99 lei. Dacă te gândeşti şi la cei dragi, acum poţi să alegi o mică atenţie din categoria produselor de lifestyle, unde te vei bucura de preţuri începând de la 25,99 lei.

Amenajarea unei locuinţe nu este completă până nu alegi corpurile de iluminat potrivite. Reducerile de Black Friday pe Vivre.ro îţi aduc produsele potrivite cu preţuri începând de la 49,99 lei. Şi pentru că ştim că pentru a-ţi redefini designul interior ai nevoie de mobilier unic, pe Vivre.ro vei găsi piese de mobilier de la 79,99 lei şi canapele de la 689,99 lei.

Pentru o experienţă cât mai plăcută, nu uita să adaugi produsele dorite în lista de „Favorite” şi să fii cu ochii pe Vivre.ro, pentru a nu pierde startul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
vivre

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.