(P) Aurachain anunţă parteneriatul cu KPMG, lider în transformare digitală

Postat la 10 noiembrie 2020 66 afişări

(P) Aurachain anunţă parteneriatul cu KPMG, lider în transformare digitală

Aurachain, singura platformă low-code pentru crearea de aplicaţii digitale de automatizare a proceselor de business, cât şi de aplicaţii de tip smart contract bazate pe tehnologia blockchain, a anunţat încheierea unui nou parteneriat cu KPMG, lider global în transformarea afacerilor şi un consultant de încredere în transformarea digitală.

Acest parteneriat oferă clienţilor o nouă cale către inovaţie, combinând capabilităţile unice ale platformei low-code Aurachain cu expertiza KPMG în diferite industrii precum servicii financiare, retail şi utilităţi.

Richard Perrin, Head of Advisory, KPMG în România, explică: “Sunt nerăbdător să lucrez cu Aurachain în sprijinul clienţilor noştri în procesul de transformare digitală. KPMG are o experienţă vastă în domeniu şi am lansat recent un Centru de Excelenţă prin care asistăm clienţii să beneficieze de oportunităţile generate în principal în zonele de inteligenţă artificială şi Data & Analytics. Centrul este acreditat KPMG Lighthouse, care coordonează eforturile firmelor membre KPMG în acest domeniu. Prin parteneriatul cu Aurachain vom adăuga experienţa lor unică în dezvoltarea aplicaţiilor prin utilizarea low-code la competenţele existente şi vom crea noi servicii pentru clienţii noştri”.

“Sunt încântată de parteneriatul cu Aurachain, o etapă naturală în dezvoltarea KPMG Lighthouse în România în ceea ce priveşte atât extinderea reţelei de parteneriate strategice, cât şi completarea expertizei echipei cu noi cunoştinţe şi capabilităţi. Echipa KPMG Advisory va parcurge o perioadă de formare tehnică şi vom putea oferi proiecte complexe de transformare digitală clienţilor noştri din România şi Republica Moldova”, spune Anemari Ionescu, Director Soluţii Digitale, KPMG România şi KPMG Lighthouse.

Împreună, Aurachain şi KPMG, vor ajuta clienţii să accelereze semnificativ iniţiativele digitale, să dezvolte soluţii inovatoare în doar câteva zile şi să îşi transforme operaţiunile într-un termen mult mai scurt decât era posibil până acum.

“Suntem cu adevărat entuziasmaţi de parteneriatul cu KPMG şi de posibilitatea de a ne extinde valoarea ofertelor noastre.” afirmă Adela Wiener, CEO Aurachain. “Aurachain are o abordare unică bazată pe low-code pentru operaţiuni digitale, oferind organizaţiilor abilitatea să furnizeze în câteva zile soluţii software pentru necesităţile operaţionale stringente şi provocările de dezvoltare. Consolidând accesul KPMG la înţelegerea profundă a operaţiunilor de business şi competenţa Aurachain, anticipăm crearea unui portofoliu complet nou şi inovator de soluţii operaţionale pentru clienţii noştri comuni.”

Aurachain şi KPMG forţează limitele operaţiunilor digitale şi oferă clienţilor încredere printr-o abordare ce combină consultanţa, expertiza în afaceri şi cea mai buna platformă low-code.

Despre Aurachain

Aurachain este o platformă low-code unică ce permite dezvoltarea rapidă a soluţiilor digitale pentru automatizarea proceselor de business, precum şi a aplicaţiilor tip smart contract, bazându-se pe tehnologia blockchain. Folosind platforma Aurachain companiile pot realiza o punte de legătură între prezent şi viitor dezvoltându-şi propriile aplicaţii şi contribuind la crearea unor ecosisteme de business bazate pe tehnologia blockchain şi pe un mediu de lucru colaborativ.

Platforma Aurachain este deţinută de către Aurachain AG, o companie elveţiană cu birouri locale în Europa (Elveţia, UK, România) şi Middle East (Dubai).

www.aurachain.ch

Despre KPMG

 KPMG este o reţea internaţională de firme membre care furnizează servicii de Audit, Consultanţă fiscală şi Consultanţă în afaceri în 147 de ţări, având 219.000 de profesionişti în toată lumea. Firmele membre independente din reţeaua KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elveţiană. Fiecare firmă membră a reţelei KPMG reprezintă o entitate distinctă şi separată din punct de vedere juridic.

În România şi Moldova, KPMG are 6 birouri localizate în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău.

www.kpmg.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kpmg,
parteneriat

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.