(P) 6 lucruri interesante despre Nintendo Switch

Postat la 23 august 2021 101 afişări

(P) 6 lucruri interesante despre Nintendo Switch

Nintendo Switch a fost una dintre primele console de joc din lume care a fost atât portabilă, cât şi utilizabilă cu un televizor. Iată alte 6 lucruri interesante despre Nintendo Switch.

Switch-ul este prima consolă hibrid din lume.

Nintendo Switch a fost proiectat în 2016 şi lansat în 2017. A fost primul design de consolă hibrid din lume, ceea ce înseamnă că putea fi utilizată împreună cu un televizor, precum şi portabil.

Ecranul separat înseamnă că, atunci când călătoriţi, puteţi utiliza monitorul principal pentru redare. Dar, când sunteţi acasă, îl puteţi conecta direct la televizor şi va deveni monitorul principal pentru redare. Aceasta a fost prima consolă care a combinat beneficiile jocului acasă cu capacitatea de a juca în timp ce vă deplasaţi.

Switch-ul are un dispozitiv de căutare încorporat.

Unul dintre cele mai grave lucruri care se poate întâmpla când vă aşezaţi pentru a vă juca ceva este să nu vă găsiţi controlerul. Din fericire, Switch-ul are un dispozitiv de căutare încorporat. Tot ce trebuie să faceţi este să faceţi clic pe butonul gri al controlerului de pe ecranul de pornire şi să faceţi clic pe Găsiţi controlerul. De acolo, puteţi face ca joy-con-ul dvs. să vibreze la cerere, astfel încât să puteţi alerga prin casă căutându-l.

Apropo de telecomenzi, dacă aveţi un televizor inteligent, comutatorul poate fi folosit şi pentru a vă porni televizorul. Când sunteţi conectat la televizor, imediat ce faceţi clic pe butonul „pornit” de pe comutator, televizorul dvs. se va aprinde.

Până în 2021, au fost vândute aproape 80 de milioane de Switch-uri.

Nintendo Switch a vândut aproape 80 de milioane de console în întreaga lume până în 2021, de la lansarea sa pe 3 martie 2017. Switch a fost speranţa Nintendo pentru recuperare după vânzările slabe ale Wii U.

Unul dintre principalele motive pentru vânzările mari este faptul că a fost prima consolă hibrid din lume, precum şi faptul că avea jocuri exclusive. Întrucât Nintendo deţine jocuri precum The Legend of Zelda, Mario şi Pokémon, aceasta a fost un aspect important, folosit pentru a-i determina pe fani să cumpere Switch-ul.

Dacă doreaţi să jucaţi aceste jocuri, trebuia să aveţi o consolă Nintendo, iar Switch a fost prima consolă staţionară produsă de Nintendo, de la Wii-ul din 2006. În martie 2018, la doar un an de la lansare, aproximativ 5 milioane de Switch-uri s-au vândut în SUA, devenind astfel cea mai vândută consolă de jocuri video din toate timpurile. În primii 2 ani de lansare, 4 milioane de console au fost vândute în Japonia şi 1 milion în Franţa.

Controlerele Bluetooth înseamnă că aveţi flexibilitate.

Controlerul pentru comutator este cunoscut sub numele de joy-con. Joy-con-ul se conectează la comutator prin Bluetooth, ceea ce înseamnă că puteţi conecta mai multe la un singur dispozitiv. Puteţi conecta până la opt joy-con-uri la un singur Switch.

Un alt avantaj al Bluetooth este conectarea la alte dispozitive, cum ar fi laptopul sau telefonul. Aceasta deschide o lume complet nouă a jocurilor în deplasare.

Nintendo Labo a fost conceput special pentru a fi utilizat cu Switch.

Nintendo Labo a fost lansat în 2018 şi a oferit o serie de pachete de extensii pentru Switch. A fost proiectat de producătorul japonez de jocuri Kouichi Kawamoto. Conceptul din spatele Labo era că jucătorii puteau cumpăra kit-uri pentru a-şi construi propriile suplimente fizice pentru dispozitiv.

De exemplu, există un kit care vă permite să creaţi o cască de tip VR pentru a ţine ecranul Switch. Aceasta înseamnă că puteţi juca jocuri care vor acţiona ca un joc de realitate virtuală. Ideea a fost de a încuraja copiii să fie mai creativi cu modul lor de joc şi să devină mai pasionaţi de aspectul designului.

Comutatorul vă permite să vă vedeţi timpul petrecut în joc.

Switch-ul este una dintre primele console care vă permit să vă vedeţi timpul total de redare. Această caracteristică începe după 10 zile de joc şi vă poate oferi statistici utile despre jocul dvs.

Este posibil ca această caracteristică să nu atragă pe toată lumea; cu toate acestea, devine un instrument util pentru profesioniştii din industrie în lumea în continuă creştere a jocurilor. Funcţia poate fi utilizată numai atunci când sunteţi conectat la Internet, dar este o modalitate excelentă de a vedea dacă petreceţi prea mult timp pe Switch. . . sau poate nu suficient.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nintendo switch,
emag

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.