Orban: Nu i-aş spune „moţiune de cenzură”, ci „poţiune de cianuri”

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 27 august 2020 45 afişări

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că moţiunea de cenzură este o „poţiune de cianură, cu care PSD vrea să otrăvească din nou România”.

Orban: Nu i-aş spune „moţiune de cenzură”, ci „poţiune de cianuri”

„Eu nu i-aş spune moţiune de cenzură, i-aş spune poţiune de cianură, cu care PSD vrea să otrăvească din nou România, după ce trei ani au avut putere deplină. E un act de iresponsabilitate politică să depui moţiune de cenzură, să profiţi de o majoritate rezultată la alegerile de acum patru ani. Din fericire în 4 noiembrie guvernarea PSD a fost oprită aproape ca prin minune”, spune Ludovic Orban.

El a refuzat să spună cu cine a negociat până în prezent.

„Negocierile nu sunt publice. Ar fi culmea să vă dau lista parlamentarilor cu care am negociat ca să ştie PSD cu cine am negociat”, răspunde Ludovic Orban unei întrebări referitoare la deputaţii şi senatorii cu care a discutat să voteze împotriva moţiunii de cenzură a PSD.

Conducerile reunite ale celor două camere ale Parlamentului au decis ca moţiunea de cenzură „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată”, semnată de 205 senatori şi deputaţi, să fie dezbătută şi votată luni, într-o şedinţă care va începe la ora 14.00.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
moţiune de cenzură,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.