Orban, întrebat dacă va candida la preşedinţia României: Nu scot din calcul nici această perspectivă

Autor: Cosmin Pirv Postat la 22 mai 2021 26 afişări

Orban, întrebat dacă va candida la preşedinţia României: Nu scot din calcul nici această perspectivă

Sigur că odată ce candidez la preşedinţia PNL, nu scot din calcul nici această perspectivă, a spus sâmbătă, la Tecuci, în judeţul Galaţi, preşedintele PNL Ludovic Orban, răspunzând unei întrebări care viza o eventuală candidatură la preşedinţia României.

Preşedintele PNL a fost întrebat de jurnalişti care este părerea lui după ce unii lideri liberali din ţară şi-au exprimat susţinerea pentru Florin Cîţu la postul de preşedinte al partidului.

„Nu poţi sprijini un candidat care nu şi-a anunţat candidatura. (…) Nu-mi place să comentez. Noi vom demara festivalul democraţiei în PNL, care nu înseamnă numai desfăşurarea congresului şi alegerea preşedintelui, înseamnă adunări generale în fiecare organizaţie locală, înseamnă conferinţe judeţene şi abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL. Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic aş putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL şi, în general, al ţării”, a declarat Ludovic orban, la Tecuci.

Întrebat, de asemenea, despre o eventuală candidatură a sa la funcţia de preşedinte al României, Ludovic Orban a spus că „orice soluţie este posibilă, aceasta este o decizie care se va lua ulterior”.

„Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu preşedintele României, care este încă cu ani buni de mandat. Acest parteneriat a dat roade pentru România şi va da în continuare. Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a Românei şi saltul economic. (...) Până la alegerile prezidenţiale mai este timp, sigur că odată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul nici această perspectivă”, a spus Orban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ludovic organ,
alegeri,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.