Orban: În două săptămâni, vom soluţiona problema alocaţiilor. Vom asigura creşterea lor constantă

Autor: Otilia Serescu Postat la 18 iulie 2020 22 afişări

Orban: În două săptămâni, vom soluţiona problema alocaţiilor. Vom asigura creşterea lor constantă

Premierul Ludovic Orban a spus, sâmbătă, că, în circa două săptămâni va fi soluţionată problema alocaţiilor, el adăugând că „vom asigura creşterea lor constantă”.

„În două săptămâni vom soluţiona această problemă (a creşterii alocaţiilor cu 15% - n.red.). Este clar, sincer vă spun, că nu avem pisiblitatea să dublpăm alocaţiile. Am dublat alocaţiile în 2019, la Legea bugetului. În momentul în care s-a adoptat legea nu erau prevăzute sursele de bani”, a spus Ludovic Orban, la finalul vizitei la staţiile de pompare Sultana şi Făurei, din judeţul Călăraşi.

Premierul a spus că actualul guvern doreşte să majoreze alocaţiile copiilor.

„Vom asigura o creştere a alocaţiilor constantă. Probabil nu o să o facem deodată, vom găsi un mecanism de creştere a alocaţiilor care să permită o creştere la un nivel aşteptat într-o perioadă de timp”, a adăugat Ludovic Orban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
alocaţii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.