Oraşul din România unde locuitorii sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie şi în spaţiile deschise

Autor: Andreea Tobias Postat la 05 ianuarie 2021 539 afişări

Oraşul din România unde locuitorii sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie şi în spaţiile deschise

Constănţenii sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie în spaţiile deschise, decizia aparţinând ICCJ.

„Admite recursul declarat de pârâtul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă împotriva sentinţei Curţii de Apel Bucureşti”, se arată în decizia ICCJ.

ICCJ a decis casarea în parte a sentinţei anterioare şi a admis excepţia lipsei de interes a cererii completatoare, invocată din oficiu.

„Respinge acţiunea în anulare a prevederilor art. 4 pct. 15 din Ordinul Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă nr. 4660427/17.12.2020, ca fiind lipsită de interes. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 05 ianuarie 2021”, se mai arată în decizie.

În decembrie, Curtea de Apel Bucureşti a decis, în acţiunea depusă de un avocat împotriva DSU, că articolul privind obligarea purtării măştii în spaţii deschise este ilegal.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti, nefiind definitivă, a fost contestată la Curtea Supremă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constanţa,
măşti,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.