Oraşul din România care scapă de restricţii, dar prefectul avertizează că lucrurile se pot schimba în orice moment

Autor: Gelu Chetrăruc Postat la 24 aprilie 2021 303 afişări

Oraşul din România care scapă de restricţii, dar prefectul avertizează că lucrurile se pot schimba în orice moment

Timişoara a ieşit din scenariul roşu. După mai bine de jumătate de an, vin şi primele relaxări: se deschid restaurantele, teatrele, cinematografele şi sălile de sport.

Autorităţile au prelungit şi programul magazinelor şi al teraselor. Acestea rămân deschise până la ora 21:00, în orice zi a săptămânii, iar restricţiile de circulaţie intră în vigoare la ora 22:00.

Situaţia se poate schimba, însă, în orice moment. „Dacă vom depăşi 3 la mia de locuitori, în Timişoara, va fi din nou restricţionată activitatea operatorilor economici privind restaurante, cafenele, teatre, cinematografe. Cel puţin pentru începutul săptămânii viitoare, am înţeles că nu există riscul să creştem peste 3”, precizează Zoltan Nemeth, prefectul judeţului Timiş.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timişoara,
restricţii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.