Oraşul care primeşte titlul de Ambasador al comunităţii de afaceri franco-române

Autor: Laura Buciu Postat la 05 noiembrie 2020 61 afişări

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România (CCIAFR) a acordat Primăriei Iaşi primul titlul de Ambasador al comunităţii de afaceri franco-române, considerând Iaşul un partener tradiţional şi un centru cu proiecte importante pentru membrii comunităţii de afaceri franco-române.

Oraşul care primeşte titlul de Ambasador al comunităţii de afaceri franco-române

CCIFER acordă titlul de „Ambasador al comunităţii de aafaceri franco-române” Primăriei Iaşi, considerând că reprezintă pentru comunitatea franceză un partener tradiţional, o instituţie cu un semnificativ potenţial de a se angaja în demersurile CCIFER cu impact local, regional, naţional şi european, precum şi un centru cu proiecte importante pentru membrii comunităţii de afaceri franco-române.

„După trei ani de strânsă şi fructuoasă colaborare, considerăm că a sosit momentul să celebrăm prietenia dintre comunitatea de afaceri franco-română şi Primăria Municipiului Iaşi. În acelaşi timp, suntem de părere că acest context este şi un bun prilej de a explora valenţele parteneriatului nostru şi mai îndeaproape, cu scopul de a aprofunda dezvoltarea economică şi durabilă a regiunii. Ne dorim ca Primăria Municipiului Iaşi să continue să promoveze valorile francofoniei şi să se implice în demersul anual CCIFER de stimulare a comunităţii mediului de afaceri în regiunea Moldovei. Vă asigurăm că, alături de partenerii noştri locali, vom continua să fim un promotor activ al oportunităţilor oferite de Municipiul Iaşi, precum şi un contribuitor pentru soluţionarea diverselor nevoi ale regiunii”, a declarat François Coste, preşedinte CCIFER

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a spus că relaţia dintre Camera Franceză de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România şi Primăria Iaşi a evoluat în ultimii ani pe toate palierele de cooperare, Iaşul devenind una dintre principalele destinaţii ale investitorilor francezi în România.

„Titlul de Ambasador CCIFER pe care Primăria Municipiului Iaşi l-a primit astăzi ne onorează şi confirmă excelenta colaborare, în atât de multe domenii, dintre oraşul nostru şi membrii comunităţii de afaceri franco-române. Suntem onoraţi, iar această distincţie ne şi obligă să continuăm să fim un partener de dialog şi să contribuim la consolidarea atractivităţii economice”, a spus Chirica.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România (CCIFER) este o comunitate de afaceri fondată pe savoir-faire-ul francez, fondată în 1996, care reuneşte peste 550 de companii franceze şi române, a căror cifră de afaceri însumează 18 mld. de euro şi care au creat peste 125.000 de locuri de muncă directe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ambasador,
titlu,
cciafr

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.