Opt studenţi de la ASE vor primi burse de 8.000 de euro

Postat la 18 noiembrie 2013 783 afişări

Studenţii ASE vor beneficia pentru al doilea an consecutiv de burse în valoare de mii de euro, oferite de compania SOCAR. Anul acesta, valoarea totală a banilor investiţi în Bursele de excelenţă este de peste 33.000 de lei. În 2013, opt studenţi vor fi aleşi pentru a primi 8.000 de euro, pentru rezultatele înregistrate în cadrul facultăţii.

Opt studenţi de la ASE vor primi burse de 8.000 de euro

Conform criteriilor acordării burselor, studenţii vor fi aleşi din anii terminali, de la specializările Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Finanţe, Bănci, Asigurări şi Burse de Valori, Comerţ sau Marketing. Pentru a se putea înscrie, ei trebuie să aibă media primilor doi ani de şcolarizare peste 8.50 şi să redacteze o lucrare pe tema impusă de organizatori. În urma acestei probe, 20 de tineri vor participa la interviul final, în urma căruia vor fi aleşi doar opt studenţi. Finaliştii vor fi prezenţi la Gala de Premiere, ce va avea loc în luna decembrie a acestui an.

„Bursele SOCAR România reprezintă o multiplicare a platformelor educaţionale susţinute de compania noastră peste tot în lume. SOCAR investeşte în tinerii cu rezultate excelente în portofoliul lor educaţional, fiind o tradiţie şi o preocupare a companiei noastre în a-i identifica din timp pe cei mai capabili tineri.”, a declarat Hamya Karimov, CEO-ul SOCAR în România.

SOCAR România este reprezentanţa companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan, companie renumită mondial pentru activitatea sa de producţie de petrol şi gaze naturale. Compania a investit până acum aproximativ 30 de milioane de dolari doar în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
burse,
studenti,
ase,
socar,
educatie
/actualitate/opt-studenti-de-la-ase-vor-primi-burse-de-8-000-de-euro-11704528
11704528
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.