OMS: ”Niciodată în istoria sănătăţii publice nu a fost folosită imunitatea colectivă ca strategie de răspuns la o epidemie, darămite la o pandemie”

Autor: Beatrice Dumitru Postat la 13 octombrie 2020 46 afişări

OMS a calificat, luni, 12 octombrie, de neconceput ca populaţia să fie expusă noului coronavirus, aşa cum au sugerat unii, cu scopul unei imunizări colective, notează Le Figaro.

 

”Niciodată în istoria sănătăţii publice nu a fost folosită imunitatea colectivă ca strategie de răspuns la o epidemie, darămite la o pandemie. Este o problemă ştiinţifică şi etică. Este pur şi simplu lipsit de etică să ignorăm un virus periculos, despre care nu ştim totul. Aceasta nu este o opţiune,” a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, într-o conferinţă de presă. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OMS,
imunitate,
pandemie,
poipulatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.