OMS: Dozele booster nu sunt suficiente pentru ieşirea din pandemie

Autor: Andreea Tobias Postat la 04 ianuarie 2022 92 afişări

OMS: Dozele booster nu sunt suficiente pentru ieşirea din pandemie

Dozele booster nu sunt suficiente pentru ieşirea din pandemie, atrage atenţia un reprezentant al OMS. 

Dozele booster nu sunt suficiente pentru a scoate lumea din pandemie, a declarat pentru BBC epidemiologul OMS Maria van Kerkhove.

Criza mondială „necesită o vaccinare globală", a spus ea, amintind că în ţările cu venituri mici procentul de persoane vaccinate este de 3%.

Este un „eşec moral şi etic", iar resursele trebuie alocate pentru a ajunge la o acoperire vaccinală de 70% la nivel global până în iulie 2022, conform obiectivelor OMS.

Dar, în general, pe lângă doza booster, a amintit sursa citată, trebuie menţinute măsurile de izolare, cum ar fi măştile şi distanţarea, pentru că apariţia unor noi variante este un pericol constant.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
booster,
covid,
oms,
pandemie,
refuz,
iesire,
amintire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.