OMS anunţă că ar fi identificat originea COVID-19. Cum au fost infectaţi primii oameni

Postat la 19 martie 2021 314 afişări

OMS anunţă că ar fi identificat originea COVID-19. Cum au fost infectaţi primii oameni

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) crede că a identificat originea COVID-19, după o investigaţie care a durat mai multe luni. Concluzia organizaţiei este că, cel mai probabil, fermele de animale sălbatice din China sunt sursa pandemiei de COVID-19, potrivit Live Science.

Fermele la care se referă OMS se află în sudul Chine, mai exact în apropierea provinciei Yunnan. Acestea furnizau animale vânzătorilor din piaţa de fructe de mare Huanan din Wuhan, unde au fost descoperite primele cazuri de COVID-19, a declarat Peter Daszak, care a făcut parte din echipa OMS care a călătorit în China. OMS susţine că multe dintre animalele din aceste ferme ar fi fost infectate cu SARS-CoV-2 de la liliecii din zonă. OMS a mai anunţat că va prezenta un raport în acest sens, în următoarele săptămâni.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oms,
identificare,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.