Olguţa Vasilescu, despre declaraţia lui Victor Ponta: E ca apa sfinţită, nu face nici bine, nici rău

Postat la 22 februarie 2017 106 afişări

Ministrul Muncii, Lia Vasilescu, a declarat, miercuri, că declaraţia lui Victor Ponta, în care a comparat guvernul cu un avion condus de patru piloţi, este ca apa sfinţită: nu face nici rău, nici bine.

Olguţa Vasilescu, despre declaraţia lui Victor Ponta: E ca apa sfinţită, nu face nici bine, nici rău

"Deciziile cele mai importantetotdeauna se iau în partid. Acest guvern este rezultatul unui vot adresat pentru două partide care sunt în Parlament şi formează o coaliţie şi, până la urmă este normal să avem suportul lor. Dacă nu avem suportul parlamentarilor, nu avem guvern", a declarat Vasilescu.

Întrebată de un jurnalist dacă ultima declaraţie a fostului premier Victor Ponta face rău partidului, ea a răspuns: "Depinde ce înţelegeţi face bine sau face rău. Eu cred că acea declaraţie a fost ca apa sfinţită, nu face nici rău, nici bine".

Fostul premier Victor Ponta a comparat, miercuri, Guvernul Grindeanu cu un avion condus de 4 piloţi, care se îmbrâncesc şi ţipă unul la altul, el menţionând că „piloţii” care trag de manşa Executivului sunt, pe lângă premier, şi preşedintele Iohannis, liderul PSD Liviu Dragnea şi "sistemul".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.