Oficial american: Un tratament pentru COVID-19 ar putea apărea înaintea unui vaccin

Autor: Anamaria Cadis Postat la 13 iunie 2020 152 afişări

Oficial american: Un tratament pentru COVID-19 ar putea apărea înaintea unui vaccin

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase din Statele Unite, a declarat că este foarte posibil ca un tratament pentru Covid-19 să apară înainte de un vaccin, scrie CNN.

„Există o şansă mai bună, în timp, de a avea ceva care să ajute la tratare, înainte să avem de fapt capacitatea de a distribui vaccinul sigur şi eficient”, a spus Fauci.

El a menţionat că are încredere în medicamentul Remdesivir.

„Folosim acest medicament în combinaţie cu alte medicamente şi urmărim, de asemenea, efectul unor tratamente precum transferul pasiv de plasmă”, a spus el.

Fauci a spus că, de asemenea, există speranţa obţinerii unui tratament cu anticorpi monoclonali care se va dovedi a fi un succes.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tratament,
vaccin,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.