Obiecte personale de-ale lui Elizabeth Taylor au fost scoase la licitaţie. Vezi ce poţi cumpăra şi cât costă

Autor: Ana Raduta Postat la 16 noiembrie 2011 46 afişări

Deşi la momentul morţii avea o avere estimată la un miliard de dolari, Elizabeth Taylor a deţinut şi obiecte care nu intră neapărat în categoria luxului suprem. O parte dintre acestea au fost recent scoase la licitaţie.

Vestea bună pentru fanii actriţei este că obiectele nu au preţuri exorbitante, aşa că oricine, cu puţin efort, îşi poate ahiziţiona obiete vestimentare sau bijuterii care au fost purtate de celebra actriţă, potrivit cotidianului britanic Daily Mail. Mulţi le privesc însă ca pe reale investiţii şi speră că peste ani le vor putea vinde la preţuri mult mai mari.

Cele 950 de obiecte personale din garderoba actriţei vor fi disponibile la licitaţia online în perioada 3 -17 decembrie, iar preţurile pornesc de la 63 de lire sterline, pentru o brăţară în stil art deco, şi ajung până la 9.000 de lire sterline, pentru un colier de aur cu diamante. La licitaţie vor fi mai expuse o curea Bvlgari, cizme de cowboy din piele, făcute pe comandă, o poşetă Lanvin sau o rochie colorată de seară semnată Oscar de la Renta. Toţi banii încasaţi din vânzări vor fi donaţi fundaţiilor caritabile pe care taylor le-a patronat cât a fost în viaţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Elizabeth Taylor,
licitaţie,
obiecte
/actualitate/obiecte-personale-de-ale-lui-elizabeth-taylor-au-fost-scoase-la-licitatie-vezi-ce-poti-cumpara-si-cat-costa-8981804
8981804
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.