O profesoară din Oradea a murit după ce a făcut cea de-a doua doză cu vaccinul Moderna

Postat la 13 martie 2021 1773 afişări

O profesoară din Oradea a murit după ce a făcut cea de-a doua doză cu vaccinul Moderna

O profesoară din Oradea a murit la trei zile după ce a făcut cea de-a doua doză cu vaccinul Moderna. Femeia a intrat în comă acasă după ce în urmă cu câteva zile acuza stare de frig permanent şi crize de fiere.

Portalul local Bihon.ro scrie că profesoara Adriana Bunea s-a stins din viaţă, joi seara, 11 martie 2021, la Spitalul Judeţean Oradea. Pe 8 martie, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului în stare foarte gravă. Acelaşi sursă menţionează şi că luni, 8 martie, femeia a primit a doua doză de vaccin anti-Covid,

Pentru moment, medicii spun că nu există însă nici o legătură între vaccin şi moartea femeii.

Şeful UPU Oradea: „Astăzi se face autopsia şi se va stabili cu exactitate”

„Doamna a fost adusă de un echipaj al serviciului de Ambulanţă la ora 21:30, la 5 ore după rapel, după spusele familiei. În urma analizelor a reieşit o acidoză metabolică severă, sugestivă pentru intoxicaţie cu o substanţă necunoscută. A fost internată, s-au făcut dialize repetate pentru eliminarea acestei substanţe, dar din păcate, joi a decedat. Serviciul de Ambulanţă a găsit-o în comă acasă. Familia ne-a zis că de trei sau patru zile prezenta dureri intense abdominale care s-au intensificat. Durerile nu au debutat în ziua respectivă, ci cu câteva zile în urmă. Astăzi se face autopsia şi se va stabili cu exactitate, ” a declarat Adrian Borcea, şeful UPU Oradea.

 Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oradea,
deces,
profesoara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.