O plajă din România, în topul celor mai frumoase din lume alături de plaje din Seychelles, Puerto Rico sau Brazilia

Postat la 11 iulie 2016 35224 afişări

O plajă din România, în topul celor mai frumoase din lume alături de plaje din Seychelles, Puerto Rico sau Brazilia

O plajă din România se află în topul celor mai frumoase din lume. Plaja din Corbu deţine locul patru în clasamentul destinaţiilor de vacanţă exclusiviste, alături de locuri cu peisaje luxuriante precum Seychelles, Puerto Rico sau Brazilia. Plaja din Corbu se întinde pe aproximativ 20 de kilometri, iar cea mai mare parte a sa nu este amenajată, scrie Gandul

"Locul perfect pentru o vacanţă liniştită, departe de zgomotul urban", aşa descriu plaja din Corbu autorii unui top în care sunt incluse destinaţii de lux din lumea întreagă.

"Vara este aproape aici şi noi am început să căutăm bucăţi de paradis unde să ne bucurăm de plajă. Să ne scăldăm în soare, nisip fin, ape cristaline şi briză. Acestea sunt cele mai încântătoare şi fascinante plaje din lume", au scris, încântaţi autorii topului celor mai frumoase plaje din lume, publicat pe gipsy.ninja.

Aflată la nord de Constanţa, Plaja de la Corbu este un loc retras, în care nu vezi şezlonguri, şampanie scumpă sau animatoare. Turiştii care aleg să-şi petreacă vacanţa în acest loc magic vor să admire în linişte frumuseţea mării, scrie b1. Cei mai mulţi dintre turişti vin aici în familie.

Plajele izolate de la Marea Neagră sunt soluţia perfectă pentru cei care vor să evite staţiunile aglomerate, pline de terase şi baruri.

Plaja din Corbu se întinde pe aproximativ 20 de kilometri, iar în cea mai mare parte nu este amenajată, astfel că cei care aleg să meargă aici, se cazează în corturi sau rulote.

Topul celor mai frumoase plaje din lume:

1. Anse Source d'Argent, Seychelle

2. Whitehaven Beach, Australia

3. Rarotonga, Insulele Cook

4. Plaja Corbu, România

5. Pulau Derawan, Indonezia

6. Plage de Piémanson, Franţa

7. Flamenco Beach, Puerto Rico

8. Cape Maclear, Malawi

9. Baia do Sancho, Brazilia

10. Insulele Cies, Spania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-plaja-din-romania-in-topul-celor-mai-frumoase-din-lume-alaturi-de-plaje-din-seychelles-puerto-rico-sau-brazilia-15523681
15523681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.