O nouă listare la BVB. Compania românească Agroland vine la bursă

Autor: Andra Stroe Postat la 01 martie 2021 81 afişări

O nouă listare la BVB. Compania românească Agroland vine la bursă

Agroland  Business System S.A. anunţă listarea pe Bursa de Valori Bucureşti, unde începând de astăzi, 1 martie 2021, acţiunile companiei vor fi admise la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT), Sectorul Titluri de Capital, Categoria Premium.

Lanţul local de magazine specializate pe segmentele de grădinărit, îngrijirea animalelor de companie şi hobby farming are în plan continuarea expansiunii la nivel naţional, prin extinderea noului concept de magazine Agroland Mega - unde sunt comercializate produse de hobby farming, îngrijirea animalelor de companie şi grădinărit - în cât mai multe oraşe mari ale ţării.

Mărirea reţelei se va reflecta şi pe piaţa de capital, prin creşterea valorii companiei la bursă, pe măsură ce aria de acoperire a reţelei comerciale şi vânzările se vor majora. Horia Cardoş, fondatorul reţelei, a declarat că îşi doreşte să finanţeze parţial această creştere prin emisiuni viitoare de acţiuni şi/ sau obligaţiuni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
crestere,
retea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.